lørdag den 20. september 2014

Ud mellem sidebenene... fra Jensens! Med Whiskey Sauce!

SÅ STOP DOG!
Nej Jensens Bøfhus forsøger ikke at smadre en lille fiskerestaurant fra Sæby. Jensens Bøfhus gør bare hvad de er i deres fulde ret til - beskytte deres brand som den lille fiskerestaurant (måske) har lukreret på.

Forestil jer dette. Fiskerestaurantens kunder bliver pludseligt syge, fordi det lille sted ikke har været omhyggelige nok med hygiejnen. Overskriften i aviserne alle steder "Jensens Fiskerestaurant sjusker med rengøringen" eller noget endnu mere "genialt" som gør at man opfatter det som noget med Jensens brandet. Jeg kan da godt forstå de gør hvad de kan for at forsikre sig mod den slags.

Hvad med McDonalds der har smadret den lokale grillbar? Nestlé eller Kraft, der har opkøbt alle de små? Knorr der har fået en generation til at tvivle på man kan lave en lasagne uden en pose pulver? Come on... Lille Jensen fra Sæby kunne jo også have undersøgt reglerne hvis han var i tvivl. Jeg tror næppe det er tilfældigt at han har valgt netop dét navn.

Men de bliver da spændende at se hvordan spisestedet i Sæby håndterer det voldsomme rykind der kommer de næste uger med kunder fra hele landet som kommer til dem i stedet for bøfhuset.

Og så lige til sidst: Hurra for folkesundheden... Sikke mange der kommer til at spise meget mere fisk nu ;-) Det var bare det jeg ville sige. Hej ;-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar